zondag 31 maart 2013

Pasen 2013

narcis vandaag op het landgoed
Een jaar voorbij, roerig jaar, vervelend jaar maar toch ook mooi. En nu een winter die maar niet verdwijnen wil. Kou, vanmorgen sneeuw maar nu weer zon. 

Mijn narcis op het landgoed wil maar niet opengaan. En ik? Ik probeer een blog te maken maar het lukt me nog niet. Snel genoeg is het onderwerp achterhaald :-).

Mijn dagen zijn gebroken: paar uur hier, uren bij mijn moeder, paar uur hier. Nu net belt ze dat ze zich zo verveelt en ach... Ik ga maar weer die kant op. Was er om 11 uur tot na de lunch. Nu half 5 tot na het eten ben ik er weer.

Hoe dan ook, o.a. het bloggen schiet erbij in en dat is jammer want morgen - geen grap! - bestaat mijn blog drie jaar. Bloggen was waar ik energie van kreeg :-). Niet meer.

toverballenapparaat
Net met veel moeite een landgoedblogje gemaakt. Firefox bleef maar crashen. Het is er niet makkelijker op geworden met een nieuwe computer en windows 8.

Hoeveel maanden ik hem ook al heb, het blijft een toverballenapparaat en eerlijk gezegd: ik haat hem! Dan doet dit het niet, dan is dat anders en de energie die ermee heengaat is precies de energie die ik niet kan missen.

Misschien heeft het ook met het voorjaar te maken, de beruchte voorjaarsmoeheid? Wie weet. Of gewoon toch een verstoorde balans tussen zorgen en verzorgd worden. Verzorgd worden?!?! Wow. Ha! Ach.

Ik wens u een liefdevolle Pasen en heel veel energie en warmte en liefde.

Kate
31 maart 201

De foto van de narcis maakte ik zelf. Die van de toverballenmachine niet :-)